Maahovi Oy:n esittely

Maahovi Oy on piikkiöläinen perheyritys, jonka arvoja ovat asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja yksilöllinen ongelman ratkaisu sekä luotettavuus. Se mitä sovitaan, myös hoidetaan. Maahovi Oy on tähän asti toteuttanut tuhansia erilaista maanrakennusratkaisua julkiselle sektorille, yksityishenkilöille ja yhdistyksille. Meille on tärkeää että olet tyytyväinen tekemäämme työhön.

Yrityksen viimeisin omistajanvaihdos tapahtui toukokuussa 2018, jolloin yrityksen perustaja myi yrityksen veljenpojalleen Kristian Hoville. Kristian jatkaa ammattitaidolla perinteikkään yrityksen työtä. Ammattitaidon Kristian on kerryttänyt aloittamalla työhön harjaantumisen jo 80-luvulla sedän pelloilla ja vuonna 1994 hän aloitti uransa Maahovi Oy:ssä. Yrityksen puheenjohtajan lisäksi Maahovi Oy:llä on myös vahvan yrittäjätaustan omaava hallituksen varajäsen, joka vastaa yhtiön toiminnan kasvattamisesta ja yrityksen kehittämisestä.

Jos sinulla on tarvetta maanrakennustöille ota rohkeasti yhteyttä: kristian@maahovi.fi

#maanrakennus #kaivuutyöt #pohjatyöt #salaojat #jne

Yrityksen historia

Perheyritys on perustettu vuonna 1965, mutta yrityksen tosiasiallinen historia yltää maanrakennuksen ja maanviljelyksen osalta 1940-lukuun. Tällöin Hovin suku muutti Karjalan kannakselta Piikkiöön ja aloitti maanhoidon ja maanviljelyksen Kirismäen alueella.